FS22 Stary General Mill v1.0.0.0
FS22 Stary General Mill v1.0.0.0
Fabryka cegieł z początku XX wieku spotyka się z nowoczesną innowacją! Zbudowany w 1916 r. jako skromna cukrownia przez HA Bauera, młyn był przez wiele dziesięcioleci dochodowym biznesem, ale przestał działać po trzech pokoleniach. Ostatnio „Stary” General Mill został przejęty od rodziny Bauer, gdzie został odnowiony i wyposażony w najnowszą technologię frezowania i hydroprasowania.
Ten zmodernizowany młyn rustykalny oferuje szerokie możliwości frezowania i prasowania, łącząc pod jednym dachem cztery kategorie produkcji. Należą do nich produkcja soków, olejów, mąki i cukru. Niewielkie ilości innych produktów ubocznych mogą być wytwarzane w oparciu o pewne nakłady. Aby uzyskać szczegółowe informacje, zapoznaj się z poniższą tabelą produkcyjną.
Winogrona + woda => sok winogronowy + karma dla świń
Oliwki + woda => oliwa z oliwek + karma dla świń
Canola => Olej rzepakowy
Słonecznik => Olej słonecznikowy
Burak cukrowy + woda => cukier + karma dla świń
Burak cukrowy, trzcina cukrowa => cukier
Pszenica, Jęczmień, Owies => Mąka + Plewa
Kukurydza, Sorgo, Soja => Mąka
Pojemność pamięci wejściowej:
Woda: 260 000 l
Nakłady do produkcji mąki: 240 000 L
Wszystkie inne: 360 000 L
Pojemność pamięci wyjściowej:
Sok winogronowy i oleje: 290 000 l
Cukier: 940 000 L
Mąka: 1 308 000 L
Karma dla świń: 290 000 l
Plewy: 145 000 l
Ceny i koszty utrzymania:
Cena: 85 000 USD
Koszty produkcji miesięcznie: zależy od produktu
Codzienna konserwacja: 120 USD
UWAGI:
Wszystkie nakłady z wyjątkiem winogron i oliwek można odzyskać z młyna, jeśli trzeba je usunąć.
Ekologiczny produkt uboczny z oliwek, winogron i buraków cukrowych jest przetwarzany na karmę dla świń w celu zmniejszenia ilości odpadów.
Przetwarzanie pszenicy, jęczmienia i owsa spowoduje powstanie niewielkiej ilości plew.
Trzy światła silosu można włączyć w nocy. Wszystkie pozostałe światła zostaną automatycznie włączone zgodnie z normalnym cyklem dzień/noc.
FarmerJeb